sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lapin lumossa

hei taaas PIIIITKÄSTÄ aikaa.

mä oon sanonu mamille ainakin sata kertaa, että hei, kirjota meidän kavaereille juttuja sinne nettiin.  Mutta ei.  Nyt se taas innostu ja toivottavasti innpstus kestää. 

Me ollaan täällä Lapissa.  On ollut ihanaa.  lapin lumo se on kyllä ihan totta.  Täällä on kaunista ja naapurimökissä oli kaksi tyttökoiraa.  Oikeastaan toi jälkimmäinen asia on se tärkeempi.  Mutta ne lähti jo kotiin.

Tässä me Lassin kanssa metsässä.

Ollaan me oltu tunturissakin ja hiivitty pitkospuita pitkin.  Ne oli oikeastaan poikkipuut, joiden välissä oli iso, tassunmentävä rako, joten mentiin melkein mahallaan, ettei vaan ois sattunut tassuun.  Meitä vastaan tuli paljon retkeilijöitä, jotka kaikki ihaili "pieniä matkamiehiä".  Kyllä me tosiaan oltiinkin matkamiehiä kun mami kunnianhimoisesti juoksutti meitä 9 km matkaa, ja 500 porrasta ylöspäin.  ne portaat oli kivat ja maisemat ihanat.  Oli sielläkin yks tyttökoira, mutta se oli vauva, vasta 3 kk vanha.  Se oli samojedi-koira ja sen mami kantoi sitä, kun se ei enää jaksanut.  Toivottavasti se mami jakso, ne portaat ja samojedi sylissä on aika rankka yhdistelmä.

Tässä maisemakuva meidän joelta.

Kohta tullaan taas kotiin, mutta sitä ennen ehditään vielä paljon!

Ruskaterveisin  Leevi

2 kommenttia:

  1. Hei pojat pitkästä aikaa. Olenkin jo kovasti odottanut teidän kuulumisianne. Aivan ihanan näköiset maisemat siellä Lapissa.
    Mami lupasi, että minäkin pääsen mukaan, kun mami lähtee seuraavan kerran Lappiin.

    Terkuin Simo

    p.s. Täytän ensi viikolla vuoden ja mami lupasi minulle ihan oman kakun :)

    VastaaPoista
  2. Hei Simo!

    tosi kiva kuulla susta taas. Ja ihanaa synttäripävän (ja kakun)odotusta. Mekin voidaan sitten täällä juhlia sun synttäreitä ja vaikka jakaa yks nakki sun kunniaksi (joohan mami!) Ruskaterveisin Leevi

    VastaaPoista