maanantai 19. syyskuuta 2011

500 porrasta - taas

Meidän mami se tykkää portaista.  Taas tänään me kierrettiin se 9 km lenkki portaineen ja pitkospuineen.  Kyllähän me jaksetaan ne portaat, mutta mamilla on kyllä ongelmia.  Piti levähtää joka tasanteella,  muka valokuvaamassa.  No, me hienotunteisesti ihailtiin rauhassa maisemia mamin kanssa, eikä ryntäilty tuttuun tapaamme minnekään. Matkalla tavattiin taas vauva-koira.  Tää oli vasta 11 viikkoa vanha ja sen emäntä raahas sitä perässään pitkospuita pitkin.  Se pieni pelkäs ja uikutti.  Me mentiin Lassin kanssa antamaan sille vähän kannustuspusuja ja ihan kuin se ois auttanut.  Kyllä mä oon sitä mieltä, että ei toi tunturivaellus oo vauvoille tarkoitettu.  katsokaa vaikka näitä kuvia, aika haasteellista, vai mitä!

Pitkät pitkospuut ja pienet vaeltajat

Vuorikauris Lassi


melkein huipulla!



Siellä me mentiin, ylväät ja rohkeat tunturikoirat Leevi ja Lassi.  Kyllä mä oon mun veljestä lassista ylpeä.  Se meni ne portaat ylös tukka hulmuten kuin vuorikauris konsanaan.  Siellä alhaalla seisoi yks kultainen noutaja ja tärisi kuin haavanlehti, kun sitä pelotti ne portaat.  Mutta meitä ei pelottanut!  Ollaan me aika poikia.

Nyt nukuttaa niin vietävästi kun on kanafilettä maha täynnä ja lämmin tyyny pehmusteena.  Kyllä retken jälkeen on ihanaa nukahtaa velipojan viereen ja nähdä unta kaikista seikkailuista.

Me ollaan onnenpoikia!  Toteaa Leevi ja kuorsaten säestää Lassi

3 kommenttia:

  1. Hei pojat, kyllä te olette rohkeita! Aika huimat maisemat ja portaat.
    Mami oli Leevi sun kanssa samaa mieltä siitä, että voisitte juhlistaa synttäreitäni pienellä nakilla =)
    Mami sanoi, että jos olisitte lähempänä, niin mami tarjoaisi teille synttärinakit, mutta Lappiin on kuulemma hurjan pitkä matka.

    Aurinkoisin terkuin Simo

    VastaaPoista
  2. Me ostettiin jo nakkipaketti, ei siis kalkkunanakkeja vaan ihan oikeita, herkkunakkeja. Simon onneksi!
    t. Lassi

    VastaaPoista
  3. tää blogi on niiiiiiin loistava:D

    Terveiset pojille Järvenpäästä!

    t:Tiia & Rico-havanna

    VastaaPoista